Nieuwsbericht: Website uitgebreid met kennisbank
(Categorie: Algemeen)
Geplaatst door Marieke Boon
dinsdag 11 september 2012 - 12:44:26


Een nieuw element van de website www.netwerkouderinitiatieven.nl is de kennisbank.De afgelopen zomer is er binnen het netwerk ouderinitiatieven niet stil gezeten. Onder andere is de website onder handen genomen. Naast het nieuwe element 'meldpunt' is onlangs ook de kennisbank online gezet. In de kennisbank worden onderwerpen die voor ouders en/of initiatieven in het kader van passend onderwijs van belang zijn, verkend en uitgediept. Op dit moment is hierin onder andere informatie opgenomen over Cito, medezeggenschap bij vorming SWV en een checklist voor ondersteuningsplanraad. Regelmatig worden nieuwe en actuele onderwerpen toegevoegd en de bestaande informatie up to date gemaakt.
Als initiatief kan je zelf ook bijdragen aan deze kennisbank. Heb je aanvullende informatie over een onderwerp of weet je veel over een nieuw onderwerp? Voeg je bijdrage toe aan de kennisbank. Let op: inloggen is hiervoor noodzakelijk.
Mocht je hulp nodig hebben of een vraag hebben, neem dan contact op via contact@netwerkouderinitiatieven.nl.Dit nieuwsbericht is van e107 Powered Website
( http://www.netwerkouderinitiatieven.nl/site/news.php?extend.113 )