Wachtwoord vergeten?

politieke lunchbijeenkomst


Sinds oktober 2012 komen vertegenwoordigers van 10 ouderinitiatieven af en toe bij elkaar in Hoogeveen. Ze wisselen daar hun ervaringen uit en bespreken vraagstukken die ze daar aan collega's kunnen voorleggen voorlegen. Het Roelof van Echten college is telkens gastheer voor de ontmoetingen en neem ook deel aan de gesprekken. Ook ROC Friese Poort

lunch.jpgTijdens de laatste bijeenkomst in november is het plan opgevat om een gezamenlijke activiteit te organiseren.

Passend onderwijs is volgens de implementatietijdlijnen in het voorjaar 2014 alle mijlpalen gepasseerd. In februari behandelen de ondersteuningsplannen de ondersteuningsplannen. In mei checkt de onderwijsinspectie tot slot deze ondersteuningsplannen nog.

Ouders en onderwijsinstellingen onderkennen echter nog regelgeving die passend onderwijs tegenwerkt. Tijdens een politieke lunchbijeenkomst willen de noordoostelijke ouderinitiatieven deze knelpunten bespreken met een delegatie woordvoerders van Tweede Kamerfracties. Gedurende de lunchbijeenkomst worden verschillende van deze knelpunten door ouders én onderwijsorganisaties uiteengezet.

Op 23 januari wordt het plan voor deze lunchbijeenkomst gevormd en wordt de datum bepaald. De kosten voor de bijeenkomst moeten via een crowdfundingactie worden gedekt.

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen