Wachtwoord vergeten?

ouderparticipatie Gooi & Omstreken


Tijdens deze bijeenkomst legt het Ouderplatform Gooi & Omstreken deelnemers uit hoe bij hen in de regio ouderparticipatie bij de gemeenten vorm krijgt. 10 jaar je best doen voor de ouderstem passeert de revue. De weg die het platform tot dusver ging kent hoogtepunten en ook mindere momenten. Het ene moment denk je een relevante partij te zijn, het andere word je de grond ingeboord met je goede bedoelingen. Het is niet zo eenvoudig! Dat ene moment, dat je denkt ‘hé, het begint ergens op te lijken’, dat moment wordt dit Ouderplatform af en toe wel gegund, maar daarna is het toch elke keer opnieuw ‘terug in het hok’. Stapje voor stapje vooruit.
 
logo_gooi.pngGraag deelt Ouderplatform Gooi & Omstreken de ervaringen en geleerde lessen met ouderparticipatie bij gemeentes: Hoe krijg je iets voor elkaar, waar moet je op letten, wat kan er allemaal en wat niet en hoe houd je de korte en de lange termijn beide in het oog.
 
Geïnteresseerd? Aanmelden kan hier. De locatie wordt kort van te vorgen bekend gemaakt (in/rondom Utrecht). De bijeenkomst is tussen 10.30 en 13.00 uur gepland. Ouders kunnen in hun reiskosten gecompenseerd worden door Ouders & Onderwijs.
 

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen