Wachtwoord vergeten?

informatie ontwikkelen voor Ouderwiki


Er is bij ouders een grote behoefte aan goede informatie over de mogelijkheden binnen de jeugdwet en wat er allemaal geregeld moet worden als hun kind 18 wordt en over gaat naar o.a. de WMO. Gemeenten hebben informatievoorziening onvoldoende op orde waardoor ouders onvoldoende geïnformeerd zijn en worden. Informatie vanuit het perspectief van de ouder (het kind) vanuit geldende rechten is daarvoor van belang.
 
Deskundige ouders professionals ontwikkelen kennis over jeugdhulp en jeugdwet en overgang naar de WMO. Op weg naar volwassenheid moeten er veel extra dingen geregeld worden voor jongeren met een zorgvraag. Deze zaken worden uitgewerkt in handige en toegankelijke informatie zodat ouders goed geïnformeerd zijn. Deze informatie wordt toegankelijk gemaakt via de Ouderwiki.
 
De Ouderwiki is een onafhnakelijke website / app waar ouders kennis en ervaring voor andere ouders toegankelijke maken. In een samenwerking tussen Ouders & Onderwijs en Netwerk Ouderinitiatieven krijgt de Ouderwiki momenteel gestalte.
 

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen