Wachtwoord vergeten?

Ouderkracht


Een vaak gehoorde klacht onder ouders is dat ze "het wiel zelf herhaaldelijk moeten uitvinden". Daarmee bedoelen ouders dat ze proefondervindelijk, met vallen en opstaan, zelf de weg zoeken waar het gaat om het opgroeien en opvoeden van hun kinderen. Dit speelt in hoge mate bij ouders met schoolgaande kinderen met extra ondersteuningsbehoeften.

Met Ouderkracht geven ouders vorm aan ondersteuning van ouders onderling. De formule omvat een pool van ouders die hun ervaring graag beschikbaar stellen aan andere ouders. Deze ouders zijn over heel Nederland verspreid. Onder hen ouders verbonden aan ouderinitiatieven, oudervrijwilligers bij regionale afdelingen van de vereniging Balans en de NVA. Maar ook ouders die niet georganiseerd zijn.

Ouders met vragen, kunnen deze kenbaar maken in de Vragenvanger van Ouderkracht hieronder.
Ouders die hun ervaring ook aan andere ouders beschikbaar willen stellen, kunnen lid worden van de ervaringspool. Mensen en organisaties die ouders in onderwijssituaties steunen kunnen de vragenvanger van Ouderkracht ook in hun eigen website integregen. De flyer geeft in beide situaties aan hoe.

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen