Wachtwoord vergeten?

dinsdag 21 december 2010 - 20:12:00

enquête onder ouders van NKO, LOBO en OUDERS & COO bij wetsvoorstel passend onderwijs


Begin december ging een stevige vragenlijst rond. Deze was bestemd voor in het onderwerp goed ingewijde ouders en voor onderwijsconsulenten. De respons is gebruikt om reactie op het referentiekader te geven aan de onderwijs sectorraden die het referentiekader ontwikkelen (zie nieuwsbericht NKO voor de strekking).

LOBO, OUDERS & COO en NKO kondigden aan met een meer beknopte enquete te komen. Die is bij deze gelanceerd. Hij wordt gebruikt om de behandeling van het wetsvoorstel door de Tweede Kamer te voeden. Op 10 januari 2012 start dit proces met het indienen van vragen aan de minister. Als je de enquête invult vóór 8 januari (einde kerstvakantie) dan wordt jouw reactie al in dit stadium meegenomen. Verder zijn de belangenorganisaties van plan om op basis van de resultaten een petitie aan te bieden aan de commissie OCW (waarschijnlijk in februari).

Het is voor deze vragenlijst nuttig als invullers een zeker beeld hebben van passend onderwijs. Net als bij de uitgebreide variant vergt het toelichten van NEE- en WEET-NIET-vragen de meeste tijd. Je bent er niet in een half uur mee klaar als je je reacties wilt toelichten.

Het is van belang dat veel ouders hun stem laten horen via dit kanaal. Het is inmiddels bekend dat het nog niet goed zit met de positionering van ouders in passend onderwijs. Verspreid deze enquête dus onder zo veel mogelijk ouders en stimuleer hen om de vragen te beantwoorden.


Gepost door admin in Algemeen - Commentaar staat uit - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen