Wachtwoord vergeten?

zondag 23 oktober 2011 - 23:06:30

acties ook passend onderwijs


Op 20 november vindt er een protestactie plaats in Amsterdam door diverse maatschappelijke en politieke partijen. Platform Verontruste Ouders is hier nauw bij betrokken, en vraagt aandacht voor Stop de Stapeling, oa. bezuinigingen op PGB en Passend Onderwijs, Wajong, WSW, en hoge eigen bijdragen AWBZ WMO en GGZ

Op 10 december vindt een grote manifestatie plaats in de Brabanthallen Den Bosch. Ook hier is Platform Verontruste Ouders nauw bij betrokken. Diverse ouder/patientenorganisaties, maatschappelijke en politieke partijen laten dan hun stem horen. Ook daar laten wij ons horen over de tot nu toe onvoldoende geregelde ouderbetrokkenheid en inspraak, instemmingsrecht en rechten van ouders.

Daarbij zijn wij nauw betrokken bij het bespreken van het referentiekader in de politiek, de CG-Raad, en de AOB n.a.v. de laatste ontwikkelingen.
We houden jullie op de hoogte. Volg ons blog http://ouderplatformverontrusteouders.blogspot.com of op twitter @OngerusteOuders en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief m.wijnbergen1@chello.nl ook te lezen op ons blog.
Aangemeld door miek65

Gepost door admin in Project - Commentaar staat uit - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen