Wachtwoord vergeten?

maandag 19 september 2011 - 20:12:40

bezoek jublileum aanvraag.nl en 5D festival


straatorkest Toeters en Bellen op weg naar festival 5DDe voortrekkers van het netwerk ouderinitiatieven bezochten 10 september het jubileum van aanvraag.nl.
Dit samenwerkingsverband van 6 maatschappelijke fondsen voor mensen met een beperking bestaat al weer 10 jaar. Via de website kan in één moeite bij alle aangesloten fondsen een vooraanvraag worden gedaan. Fondsen die geinteresseerd zijn reageren. Bij meer belangstellenden, spreken zij onderling de regie af.
Voor een tweede fase van het project "landelijk verbinden ouderinitiatieven passend onderwijs" is een aanvraag gedaan.

In het jubileumprogramma waren workshops opgenomen over het werven van fondsen en het SMART formuleren van een aanvraag. En er was gelegenheid tot speeddaten met de verschillende fondsen. Want voor een goede aanvraag is het van belang de fondsen en hun doelstellingen goed te kennen.

Na afloop van het programma werden de deelnemers op deze prachtige nazomerdag met een privépont over het IJ naar het NDSM eiland gevaren alwaar het festival 5D plaatsvond. Om in de sfeer te komen was een orkest aan boord. Het festival is een vrijplaats voor de zintuigen. Er was van alles te horen, zien , voelen, ruiken en proeven. Van een storm in een windtunnel tot een optreden van Ellen ten Damme.


Gepost door admin in Project - Commentaar staat uit - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen