Wachtwoord vergeten?

dinsdag 13 september 2011 - 20:12:40

onderzoek naar kwaliteit voor "de avond van het onderwijs" van de NTR op 3 oktober


Aan: ouders, leden van ouderraden, MR-leden, schoolbesturen PO, VO en MBO

Geachte heer, mevrouw,

In opdracht van de NTR voert de Radboud Universiteit Nijmegen een onderzoek uit naar de kwaliteit van het onderwijs onder ouders, leerlingen en deelnemers. De resultaten vormen de input voor een onderwijsdebat dat de NTR op 3 oktober van 20.30 uur tot 22.00 uur op Nederland 2 uitzendt.

Avond van het Onderwijs
Tijdens de Avond van het Onderwijs (anderhalf uur live televisie) geven prof. dr. Micha de Winter, prof. dr. Kees van der Wolf en prof. dr. Rob Martens hun visie op de resultaten van het onderzoek.
Dit onderzoek wil een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs en de communicatie tussen ouders, leerlingen en school.

Wat vragen we van u?
Zou u ouders, leerlingen (uitgezonderd primair onderwijs) en deelnemers van uw school opmerkzaam willen maken om mee te doen aan het onderzoek, bijvoorbeeld via de website van de school, de ouderraad, de leerlingenraad en de MR? U zou het ook kunnen delen via e-mail, Twitter, Facebook of Linkedin.
Hieronder treft u de internetlinks waarmee u de vragenlijsten kunt openen. Op deze sites vindt u ook meer informatie over het onderzoek. Onder de respondenten verloten we kaarten voor het bijwonen van de live uitzending.

De link naar de vragenlijst voor ouders

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

dr. Frederik Smit
ITS, Expertisecentrum Ouders, school en buurt
Radboud Universiteit Nijmegen

Gepost door admin in Algemeen - Commentaar staat uit - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen