Wachtwoord vergeten?

vrijdag 01 juli 2011 - 20:12:40

ouder schoolt Intern Begeleiders bij

Op 29 en 30 juni kwamen de Intern Begeleiders en directeuren van scholen in de twee subverbanden van het WSNS 2.07 (Groningen, Haren en Noord-Drenthe) bijeen. Een deel van de bijeenkomsten stond in het teken van bijscholing met betrekking tot regelgeving die van toegevoegde waarde kan zijn bij zorgverlening in het onderwijs. Dit is vrijwel allemaal regelgeving waarbij nauwe samenwerking met ouders noodzakelijk is.

Een ervaringsouder heeft voor het samenwerkingsverband een uitbreiding op hun website gerealiseerd waar een totaaloverzicht wordt gegeven. Met daarin alle noodzakelijke informatie om afwegingen te kunnen maken en praktisch de weg in de regio te vinden. Het gaat om extra mogelijkheden bovenop het zorgprofiel van scholen en de mogelijkheden die het samenwerkingseverband nog biedt. Een index ook naar meer diepgaande informatie indien gewenst.

Tijdens de bijeenkomst wees de ouder in kwestie de weg in de uitbreiding van de site en behandelde de AWBZ (on)mogelijkheden rond school, de compensatiesubsidie pakketmaatregel AWBZ 2009 en de Leercirkel van de Eigen Kracht Centrale.

De uitbreiding is alleen voor geautoriseerden raadpleegbaar onder de menuoptie "Extra zorg". Geïnteresseerden kunnen rechts bovenin inloggen met de gebruikersnaam "ouders" en het wachtwoord "extrazorg". Wilt u contact met de desbetreffende ouder, wendt u zich dan tot het netwerk ouderinitiatieven.


Gepost door admin in Algemeen - Commentaar staat uit - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen