Wachtwoord vergeten?

woensdag 13 juli 2011 - 20:12:40

Terugkoppeling startdag


Naar aanleiding van het AO van 29 juni en het VAO van 30 juni is van Jeroen Dijsselbloem de volgende terugkoppeling ontvangen:

Er is veel gesproken over de positie van ouders, zowel individuele ouders als de positie van ouders als groep. Door velen werd gepleit voor de geschillencommissie, door sommigen voor een betere positie van ouders bij de vrije schoolkeuze en het opstellen van het 'ontwikkelingsperspectief'. Daarnaast heb ik nadrukkelijk gepleit om ouders in deze fase al goed te betrekken bij de vorming van de Samenwerkingsverbanden, het opstellen van zorgprofielen en zorgplannen. Ik heb gewezen op de mogelijkheid van de Thema-raad in de Wet Medenzeggenschap Scholen. Uiteindelijk zijn alle moties over geschillencommissies en dergelijke verworpen omdat de Minister verwees naar haar wetsvoorstel dat na de zomer komt, behalve mijn motie die de Minister verzocht te bevorderen dat ouders en leraren ook in de fase voorafgaand aan de nieuwe wet, al volop worden betrokken bij de voorbereiding van de invoering van Passend Onderwijs, Kamerbreed aangenomen.

Alle ingediende moties zijn te vinden op : http://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/verslagen/plenaire_vergadering_30_juni_2011.jsp#0

De stemmingsuitslag over deze moties is te vinden op: http://www.tweedekamer.nl/images/30-06-2011_tcm118-222614.pdf


Gepost door admin in Algemeen - Commentaar staat uit - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen