Wachtwoord vergeten?

maandag 20 juni 2011 - 20:12:40

ouderinitiatieven ontmoetten elkaar en spreken met Dijsselbloem

startdag netwerk ouderinitiatieven 18 juni 2011 De Pelsschool UtrechtZaterdag 18 juni is een eerste fase van het project "landelijk verbinden ouderinitiatieven" afgesloten. Maar - zo lijkt het - wel met een nieuw begin! 20 zeer diverse initiatieven kwamen uit alle hoeken van het land naar Utrecht. Van Limburg tot Friesland, van eenpitter "Joke" tot het formele passend onderwijs experiment Eemland. Verontrust rondtwitterende ouders en vaders en moeders die over oplossingen voor knelpunten nadenken op basis van de ervaren praktijk van alledag.

Een deelnemer schreef ons: Het was heel prettig te merken dat er meer ouders zijn die op een serieuze manier over ontwikkelingen binnen passend onderwijs willen en kunnen nadenken. Met een aantal mensen zou ik graag nog een keer willen praten en/of samen activiteiten willen ondernemen.
Jeroen Dijsselbloem in gesprek met oudersGedurende de hele dag was Jeroen Dijsselbloem - woordvoerder passend onderwijs van de PvdA in de Tweede Kamer - in ons midden. Op basis van introducties van ouders - één daarvan was de voorgangster van Jeroen, Margot Kraneveldt! - ging hij in gesprek over verschillende aspecten van de positie van ouders. Meerdere suggesties kwamen aan de orde om praktijkproblemen en gaten in het voorgestelde wettelijk kader te dichten. Jeroen beloofde het nodige mee te nemen naar het AO met de minister op 29 juni (live te volgen www.tweedekamer.nl).

De Pelsschool in Utrecht Overvecht stelde geheel belangenloos haar gebouw beschikbaar voor deze startdag. Namens alle ouders van Nederland; SUPER BEDANKT DAARVOOR!

Jeroen Dijsselbloem in gesprek met oudersDe voortrekkers van het onderliggende project hebben met hun activiteiten willen laten zien dat er wel degelijk ouders zijn die met hen de inrichting van passend onderwijs aan willen pakken. Volgens het laatste koploper onderzoek van de ECPO zouden deze er namelijk niet zijn danwel daar niet voor geschikt. Ook deze dag was weer een bewijs van het tegenovergestelde.

Binnenkort verschijnt hier een verslag met highlights van opbrengsten van het gevolgde programma.
Gepost door admin in Project - Commentaar staat uit - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen