Wachtwoord vergeten?

vrijdag 04 maart 2011 - 20:12:40

Kaart netwerk ouderinitiatieven plaatsen op diverse websites

Het kaartje waarop alle ouderinitiatieven zijn geplaatst, is beschikbaar voor plaatsing op andere websites. Door op zo veel mogelijk websites te staan ontstaat meer bekendheid over het bestaan van deze ouderinititiaven en kunnen ze makkelijker gevonden worden door andere ouders en het onderwijs.
Het kaartje kan op iedere website gezet worden. Waaronder natuurlijk de websites van ouderinitiatieven maar ook scholen, besturen van scholen. samenwerkingsverbanden, gemeenten, jeugdzorg of welke partij dan ook die iets met ouders, onderwijs en zorg van doen heeft.

Als zich een nieuw initiatief aanmeldt bij het netwerk ouderinitiatieven of wanneer een inventarisatie wordt ingevuld, zijn deze gegevens overal waar de kaart is geplaatst raadpleegbaar door de desbetreffende marker aan te klikken. Of het kaartje nou op 20 of op 2000 websites komt te staan, dat gaat helemaal vanzelf! De techniek staat voor niets.

Voor een webmaster zal het integreren van de plug-in een fluitje van een cent zijn. Op de website van het netwerk ouderinitiatieven zijn via de link onder de kaart de benodigde instructies te vinden. Er zijn 2 varianten: een grote variant, zie daarvoor de site van het netwerk zelf en een kleine uitvoering zie bijvoorbeeld www.havoplus.nl voor als er wat minder plaats is. Met de zoomfunctie kan men eenvoudig inzoomen op het gedeelte van Nederland dat men interessant vindt.
Wat geïntegreert iwordt, is het gehele blauwe kadertje inclusief de link naar de website van het netwerk, het infoknopje en de link met integratie-instructies. Het kaartje is dus geheel selfsupporting. Eventueel kan in overleg met de webmaster van het netwerk ouderinitiatieven een korte tekst aan de plug-in worden toegevoegd. Dat bepaalt, samen met de mogelijkheden van de techniek van de eigen website, de wijze van integreren.

Gepost door admin in Algemeen - Commentaar staat uit - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen