Wachtwoord vergeten?

zondag 23 maart 2014 - 21:34:30

Wat ouders verwachten van passend onderwijs


Veel zorgen, veel onbekendheid en veel eensgezindheid als ouders onderling spreken over passend onderwijs. NWOI presenteert het eindverslag van haar project.

geen_idee.jpgVan eind november 2013 tot begin maart 2014 zijn 7 ouderbijeenkomsten georganiseerd onder de slogan “Wat ouders verwachten van passend onderwijs”. Tijdens deze ontmoetingen zijn verwachtingen van ouders bij de uitwerking van passend onderwijs geïnventariseerd.

Schoolbesturen zijn druk met het vormen van samenwerkingsverbanden voor passend onderwijs. Voor het inhoudelijke gesprek met ouders over hun plannen is nauwelijks gelegenheid.

Wat ouders verwachten voorziet in “oudergeluid” dat samenwerkingsverbanden en hun scholen kunnen gebruiken om de puntjes op de i te zetten in hun beleidsafspraken. De opbrengsten helpen ouders en medezeggenschapsorganen bij hun gedachtenvorming en de beoordeling van de beleidsplannen en schoolprofielen.

Uit het verslag blijkt dat ouders het vrijwel altijd met elkaar eens zijn. Ouders zijn scherp wanneer het over verwachte deskundigheid gaat en spreken zich gedetailleerd uit over ouderbetrokkenheid in passend onderwijs. Nieuwsgierig wat ouders nog meer verwachten? Download dan direct het eindverslag. En op www.passendonderwijsenouders.nl zijn ook de detailverslagen van de verschillende ouderbijeenkomsten te vinden.

Dit project werd mogelijk gemaakt door het Johanna Kinderfonds en NSGK voor het gehandicapte kind. De verslagen zijn opgesteld door het advies- en redactiebureau duo decimo.
Gepost door Mark Weghorst in Algemeen - Commentaar staat uit - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen