Wachtwoord vergeten?

woensdag 22 januari 2014 - 12:23:57

Uitwisselgroep Noordoost organiseert politieke ontmoeting


Op 23 januari bereidt de uitwisselgroep in Hoogeveen de ontmoeting met Tweede Kamerleden verder voor. Wie mee wil doen of luisteren is van harte welkom om zich aan te melden.


samenwerken.jpgIn Noordoost Nederland wordt veel samengewerkt tussen ouderinitiatieven en regionale afdelingen van de vereniging Balans, de NVA en de Stichting Downd Syndroom. Zo zijn er een werkgroep onderwijs en een uitwisselgroep actief. De werkgroep is ontstaan om activiteiten in de regio Groningen-Drenthe op elkaar af te stemmen, elkaar hand en spandiensten te verlenen en in de PR te versterken. De uitwisselgroep ik gericht op het delen van kennis en ervaring.

Deelnemers van beide samenwerkingen overlappen elkaar deels. Beiden zien kansen om samen tot activiteiten te komen die ze ieder voor zich niet kunnen aanpakken.

We naderen de invoering van passend onderwijs. Daarmee worden bestaande knelpunten in wet- en regelgeving steeds beter zichtbaar. Die knelpunten werken passend onderwijs tegen. Daarom wil de uitwisselgroep ze voor Tweede Kamerleden op een rij zetten. Dit gebeurt dit voorjaar in een politieke ontmoeting met leden van Tweede Kamerfracties.
Gepost door Jeroen Veltheer in Algemeen - Commentaar? Wees de eerste! - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen