Wachtwoord vergeten?

maandag 11 november 2013 - 22:09:44

oudercongres passend onderwijs, 30 november 2013 in Leek


Samenwerkingsverbanden stellen het informeren van ouders uit. Het gevolg is dat ouders slecht voorbereid zijn op aanstaande veranderingen. Daarom in Noord Nederland een symposium speciaal voor ouders.

Vanaf 1 augustus 2014 verandert wet- en regelgeving voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften op school. Op zaterdag 30 november vindt bij scholengemeenschap De Borgen in Leek (lokatie De Lindenborg) een oudercongres over passend onderwijs plaats. Het oudercongres wordt georganiseerd door de onderwijswerkgroep Noord.

oudersenpassendonderwijs.jpg
Tijdens het oudercongres worden geïnteresseerde ouders geïnformeerd over wat het nieuwe stelsel voor hen betekent. Daarnaast is er de gelegenheid om 3 korte workshops te volgen over verschillende aspecten van passend onderwijs die voor ouders van belang zijn. De schoolbesturen in uw regio zijn op dit moment hard bezig passend onderwijs uit te werken. Deze dag is een goede voorbereiding op informatie die u hierover nog mag verwachten en de input die u daaraan zelf kunt leveren. Wij bevelen u dit congres van harte aan. Het oudercongres start om 13.00 uur. Meer informatie vindt u op: oudersenpassendonderwijs.nl

Hier kunt u de poster over het congres downloaden. U doet ons een groot plezier door deze uit te printen en op voor ouders zichtbare plaatsen op de school van uw kinderen op te hangen.
Gepost door Jeroen Veltheer in Algemeen - Commentaar? Wees de eerste! - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen