Wachtwoord vergeten?

dinsdag 17 september 2013 - 22:37:46

19 september Groningen informatie aan en overleg met ouders in passend onderwijs


Op donderdagavond 19 september komen ouders in Groningen bijeen rond het thema "informatieverstrekking aan en overleg met ouders".

Dit zijn elementen die in de nieuwe passend onderwijs regelgeving op verschillende plaatsen worden aangehaald en door samenwerkingsverbanden worden uitgewerkt. Tijdens deze thema-avond worden verwachtingen van ouders bij die uitwerking verzameld en opgetekend. Ouders en medezeggenschapsraden kunnen dit materiaal gebruiken bij inhoudelijke afstemming met het samenwerkingsverband waar de scholen van hun kinderen bij horen. Ouders Dichtbij neemt het initiatief voor deze ouderontmoeting. Nadrukkelijk vermelden we dat de bijeenkomst openstaat voor alle ouders die zich interesseren voor passend onderwijs, ook van buiten de samenwerkingsverbanden in Primair Onderwijs 20.01. Dus ook ouders uit het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en uit andere regio's zijn van harte welkom om mee te doen. Na aanmelding op oudersdichtbij@gmail.com ontvangt men gegevens over de plaats van handeling.
Gepost door Jeroen Veltheer in Ouderinitiatieven - Commentaar? Wees de eerste! - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen