Wachtwoord vergeten?

vrijdag 16 augustus 2013 - 15:21:10

Netwerk Ouderinitiatieven gaat door als coöperatieve vereniging


Netwerk Ouderinitiatieven, inmiddels een netwerk van zo’n 75 (regionale) ouderinitiatieven, heeft onlangs fase 2 van het project afgesloten. Belangrijke resultaten zijn de afgelopen anderhalf jaar bereikt.

In de eerste plaats is het aantal aangesloten initiatieven uitgebreid. Daarnaast zijn de initiatieven op verschillende manieren contacten met elkaar gelegd. Met als resultaat een duidelijke kennisdeling en onderlinge versterking.
 
En ook landelijk zijn er gezamenlijk activiteiten ondernomen. Dit resulteerde onlangs nog in het opnemen van de regionale initiatieven in de motie om landelijk de ondersteuning van ouders nog te organiseren nu de landelijke ouderorganisaties hun subsidie zien verdwijnen. 
 
De (regionale) stem van ouders leeft!  Afronden van deze fase betekent ook dat de financiering door fondsen is gestopt. Het netwerk heeft de afgelopen drie jaar deze financiële ondersteuning gebruikt om te groeien tot een volwaardig netwerk van door of voor ouders opgezette initiatieven. Gezamenlijk thema daarbij is het onderwijs en de zorg voor kinderen. 
 
Het netwerk is nu klaar voor een volgende stap en gaat door als coöperatieve vereniging. Op dit moment is deze vereniging in oprichting en wordt bekeken hoe deze er het beste uit kan zien. Alle huidige aangesloten initiatieven krijgen de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij deze coöperatie. Hierover ontvangen zij op korte termijn meer informatie.Gepost door Mark Weghorst in Algemeen - Commentaar? Wees de eerste! - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen