Wachtwoord vergeten?

vrijdag 21 juni 2013 - 12:57:27

NWOI wordt coöperatieve vereniging


Om de toekomstbestendigheid van NetWerkOuderInitiatieven te verzekeren en de opbrengsten tot nu toe niet verloren te laten gaan hebben we bedacht dat we een coöperatieve vereniging gaan worden.

Nog niet alles is duidelijk. Duidelijk is wel dat we door verschillende partijen in het onderwijsveld steeds serieuzer benaderd worden, maar dat het ook lastig blijft om uit te leggen wat het netwerk is. Waar hou je dat netwerk vast en wie is de baas in dat netwerk? 
 
Om recht te doen aan de verworvenheden van werken zonder hierarchie, met ruimte voor allerlei verschillende meningen en inititiatieven hebben we de coöperatieve vereniging als model gevonden. Een heel oude vorm die echter zeer toekomstbestendig lijkt. Bovendien past het naadloos in het transitiedenken.
 
Met de coöperatieve vereniging hebben we bovendien een benaderbare rechtspersoon waarmee traditionele partijen goed in gesprek kunnen gaan. We hebben daarnaast de mogelijkheid om vanuit de coöperatieve gedachte precies die specialiteiten in te zetten die nodig zijn.
 
Het is de bedoeling om initiatieven op een simpele manier de mogelijkheid te bieden om deelnemer te worden. Wat daarvoor juridisch precies nodig is wordt momenteel uitgezocht. We hebben in ieder geval de "Uitgesloten Aansprakelijkheid" al gevonden. 

Het is voor eenieder in ieder geval goed om te weten dat NWOI niet weg is, niet weg gaat en niet weg kan. Het netwerk is ontstaan en is niet meer weg te denken. Met een rechtspersoonlijk vervolg zorgen we bovendien voor een toekomstbestendigheid.  Gepost door Mark Weghorst in Algemeen - Commentaar? Wees de eerste! - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen