Wachtwoord vergeten?

vrijdag 14 juni 2013 - 09:14:11

Informatieavond schoolondersteuningsprofiel op 20 juni

De Oudervereniging Passend Onderwijs Fryslân organiseert op donderdag 20 juni een informatieavond over het schoolondersteuningsprofiel. Deze avond is voor MR-leden, ouders en andere geïnteresseerden van alle scholen in de provincie Friesland, zowel primair, voortgezet als speciaal onderwijs.
Iedere school stelt, in het kader van passend onderwijs, een schoolondersteuningsprofiel op. Daarin beschrijft de school de (extra) ondersteuning die ze kan bieden en hoe deze is georganiseerd. De avond gaat in op:
  • - Schoolondersteuningsprofiel. Waar bestaat het uit en hoe verloopt het opstellen?
    - Adviesbevoegdheid van de MR: Welke informatie is nodig voor het advies? Welke vragen kan de MR stellen? Welke rol kan de MR spelen in het proces van opstellen?
    - Voor ouders: Hoe kan ik het schoolondersteuningsprofiel gebruiken bij de keuze van een school? Wat voor ondersteuning kan de school mijn kind bieden?
    - Relatie met het ondersteuningsplan van het samenwerkingsverband: Hoe is de relatie met de basisondersteuning, vastgesteld is in het ondersteuningsplan? Hoe is het verband met het dekkend aanbod binnen het samenwerkingsverband?
Een adviseur van het Steunpunt medezeggenschap passend onderwijs verzorgt de presentatie.
In de bijlage treft u de uitnodiging welke ook gebruikt kan worden om deze informatie/uitnodiging verder te verspreiden.

U bent vanaf 19.30 van harte welkom in Grou in het gezamenlijke gebouw van CBS Nijdjip en OBS De Twa Fisken (Jongema 4-6). Opgeven graag via een mail naar ouderverenigingfriesland@gmail.com.


Gepost door Marieke Boon in Ouderinitiatieven - Commentaar? Wees de eerste! - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen