Wachtwoord vergeten?

vrijdag 26 april 2013 - 10:16:47

Het NetWerkt!


Hoe werkt dat nu eigenlijk met dat Netwerk Ouderinitiatieven?
Het is gemakkelijk: wat we binnen het netwerk ontwikkelen is beschikbaar voor anderen.
 
 

doolhof.jpgIeder initiatief dat- en iedere website die zich richt op zaken die met passend onderwijs en zorg bezig houden wil hetzelfde: de weg wijzen in het doolhof aan voorzieningen. Met als risico dat er een doolhof aan websites ontstaat die allemaal de weg wijzen. Hoe vind je de weg in al die websites?
 
Kan dat anders?
 
Zeker! Het is prima dat ieder initiatief zijn eigen website heeft en zijn eigen kleur geeft aan het spectrum aan ouderinitiatieven. Dit maakt het netwerk sterk!
Zorg dat je daarbij als individuele website de verbinding maakt met partners. Die verbinding kun je bijvoorbeeld maken door je in te schrijven op de kaart van netwerk ouderinitiatieven, maar belangrijker nog, door de kaart te delen op je eigen website. Deel je kennis met het netwerk en gebruik (evt in overleg) de kennis van anderen. Daarmee ontsluit je kennis voor elkaar en maak je het mogelijk om elkaar te versterken.
 
Succes!Gepost door Mark Weghorst in Algemeen - Commentaar? Wees de eerste! - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen