Wachtwoord vergeten?

maandag 04 februari 2013 - 20:34:40

Steunpunt medezeggenschap passend onderwijs van start


Het steunpunt biedt hulp en ondersteuning bij de medezeggenschap binnen passend onderwijs en de oprichting van de ondersteuningsplanraden. 

Het steunpunt is er voor ouders, personeelsleden, leerlingen (voortgezet onderwijs) en medezeggenschapsraden. Ook biedt het steunpunt ondersteuning aan directeuren en bestuurders. 
De komende maanden geeft het steunpunt onder meer voorlichting aan MR-en en GMR-en over medezeggenschap en passend onderwijs en ontwikkelt het model-reglementen en statuten  voor de ondersteuningsplanraad en een MR voor het samenwerkingsverband dat personeel in dienst heeft. Daarnaast komen er handreikingen beschikbaar voor onder andere het beoordelen van het schoolondersteuningsprofiel.   
De gratis helpdesk 0800 - 2700 400 beantwoordt vragen van ouders, personeelsleden, leerlingen (voortgezet onderwijs) en medezeggenschapsraden over medezeggenschap binnen passend onderwijs. 
Meer informatie is te vinden op de website www.medezeggenschap-passendonderwijs.nl.   
Het steunpunt is een initiatief van AOb, AVS, CNV-Onderwijs, FvOv, LAKS, Balans, CG-raad, Platform VG, LOBO, NKO, OUDERS & COO en de Vereniging Openbaar Onderwijs. Afstemming vindt plaats met PO-raad en VO-raad. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap financiert het steunpunt. Gepost door Marieke Boon in Algemeen - Commentaar? Wees de eerste! - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen