Wachtwoord vergeten?

zondag 27 januari 2013 - 13:00:37

Onderwijsinspectie wil in gesprek


De onderwijsinspectie heeft bij het verschijnen van het concept toezichtskader voor passend onderwijs een uitnodiging gedaan aan het werkveld om mee te praten. Vanuit Netwerk Ouderinitiatieven gaan wij graag op die uitnodiging in. 

Er is goed gekeken naar het concept zoals dat er nu ligt en dat heeft geleid tot een aantal opmerkingen van onze kant. We zien de pogingen van de onderwijsinspectie om in de lijn van Passend Onderwijs (en dus handelingsgericht werken, interactie tussen alle betrokkenen, etc) te willen werken en waarderen dat zeer. We komen dan ook graag in gesprek over dit concept om zo tot een werkbaar toezichtskader te kunnen komen dat voor alle partijen acceptabel is. Vanzelfsprekend zal Netwerk Ouderinitiatieven daarbij de belangen van de ouders (en hun kinderen) daarbij behartigen. 
 
U vindt de uitgebreide reactie en de link naar het toezichtkader door te klikken op de links.  Gepost door Mark Weghorst in Algemeen - Commentaar staat uit - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen