Wachtwoord vergeten?

woensdag 29 augustus 2012 - 22:16:06

Aansporingsbrief aan Eerste Kamer


De behandeling van de wet Passend Onderwijs in de Eerste Kamer laat nog steeds op zich wachten en dat ligt niet aan ons!

eerste_kamer_bankjes.jpgWe schreven een brief naar aanleiding van de zorgvuldige behandeling in de Eerste Kamer. Strekking: we stellen de zorgvuldigheid op prijs, maar zien in het veld dat het leidt tot uitstel. Uitstel bij de verbanden waar nu wel eens wat zou mogen gebeuren en vertraging bij verbanden die eigenlijk goed op weg zijn. Het betekent, naast een zorvuldig proces, ook dat het voor ouders nu nog langer onduidelijk blijft hoe het er uit gaat zien. 
 
We roepen de Eerste Kamer op om ouders in de wet beter in het zadel te helpen. Als ouder wil je toch vanuit een fatsoenlijke positie de verantwoording over je (schoolgaande) kind kunnen dragen?
 
De behandeling is nu in oktober, dus na de verkiezingen. Tot die tijd kunnen ook de voortvarende samenwerkingsverbanden nog niet echt verder: er is namelijk goede wetgeving nodig om dingen te kunnen regelen. Gepost door Mark Weghorst in Algemeen - Commentaar? Wees de eerste! - printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht

This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.Yeşilçam Erotik Filmler

Theme by Xen